vaaarmt idag igen....

Nu har jag varit ute och sprungit i detta varma väder kan bara berätta att jag var HELT blöt när jag kom hem, nu blir det på med bikinin och ut i solen och sola fläsket:)



Helsningborg

Efter min joggingtur igår morse blev det att jag åkte upp till helsingborg och mötte jennifer. Vi gick till glönningen för att sola eftersom det var SVIN varmt, ingen av oss hade bikini så det blev av med  kläderna ändå. HOT för faaan!!





Efter solningen blev det lite turistande för oss fram med kameran på alla märkliga ställe och posa därefter glass på någon sten och massa dricka, man var ju lite svitt.




Trevlig dag jennifer TACK!!

Helgen

Helgen har varit intensiv men rolig, i fredags jobba jag 7-12 sen hem och vila en stund sendan kom stefan och fiia och grilla efter det blev det malmö slottsparken och lite öl som sedan blev en runda på puben.


Lördagen var man liten sliten men det blev ändå nova och shoppa lite saker men även en present till jennie eftersom det var henne viskulle till på kvällen. Efter nova snabbt hem laga mat och fixa oss och iväg till jennie. En Super trevlig kväll det med, och idag är man riktigt slut i huvudet. Har solat hela dagen nu blir det att slappa.

Eftersom jennie är bagare så blev det kakkalas:D


torsdag idag....

Idag ska jag nämligen klippa av mig håret, det blev så fruktansvärt slitet när jag färga det från mörkt till ljust.
Jag tänkter lägga in före och efter bilder sen när jag kommer hem igen, Nu ska jag till en kompis och sola lite innan frisören väntar.

Tyvärr glömde jag ta en bild innanjag klippte av mitt hår men tog en efter iallfall.

KORT!!! men jag trivs känns mycket bra....

Ny bebis..

tjena i sommarvärmen, tänkte bara skriva och berätta om min nya mini pc jag fick när jag fyllde år för några dagar sen, den är verkligen jätte söt och jätte bra att ta med sig.


Kan också passa på att säga att jag har varit inne istan idag i det fina vädert och kollat lite käkat go lunch och glass med två kompis från katrineholm som är nere i skåne trevligt trevligt.


Gårdagen blev några öl först i parken i lund sedan några till hemma hos oss.


heeej!

Idag har jag varit ledig från jobb så jag har storstädat hela lägenheten och gjort lite annat emellan, som att måla naglarna och glo på tv käka. Mitt i allt städande ringde åse och fråga om jag ville komma in till stan fika hon hade en håla på jobb, så jag snabbt på med kläder och brillorna sen in till stan.

Blev en kort fika men hann ändå snacka en del, vi halv planera lite om  vad som kan tänkas i sommar, vi hade tänk åka till tosselilla och vara barn igen, visst är där roligt fast man är "vuxen"?




Var en runda på enté i går med min lillasyster efter jobb och hitta 2st tröjor.


15 juni...

Starta dagen med en smoothie idag igen fast idag blev det hallon istället för blåbär, lika gott:)


Det blev lillatorg i lördags mysigt värre, fast det blåse lite så gick tiden väldigt fort. Klockan blev 1 och dom stängde så det par vidare till slagt för dans.



Nu blir det att röjja lite här hemma sedan planering av sommarens schema på jobb, efter det blir det jobba 15-21.

090613

TJENA!!!

Idag har jag varit på nova lämnat in mitt pärlhalsband jag fick av mamma och pappa det ska knytas om och göras lite längre.
Det blev även en tröja idag igen (Vanlig tröja från MQ)


Nu blir det förhoppningvis lillatorg och en öl med åse och lite andra folk, puss!!

tjaaa.

Idag blir det att åka till skolan och ha "skol svslutning" fast vi redan tagit studenten. Men vi ska i allfall få våra betyg och säga hejdå en gång till.
Vad är inte godare än att börja dagen men en smoothie? Min morgon smoothie består av
1banan
2 dl vanlijyoghurt
1 dl frysta blåbär / 1dl frysta hallon



Resultatet

 
Så här ser jag ut idag: Min nya tunika och leggings


Efter skolan ska jag träffa mina småsyskon i stan och umgås lite:)

Studenten

Då var det min tur, studenten 080609<3....Fy fan vade roligt vi hade börja dagen med champange frukost hemma hos natta sedan blev det stadsparken, som sedan fortsatte till skolan med massa musik dans och dricka:) blev utsparkade sedan en runda flak i stan, för att sedan komma hem fick jag åka cabbe. Hemma vänta HELA släkten och massa vänner för att fira mig. En riktigt trevlig dag/natt TACK för alla som var med och fira denna dagen med mig. Natten fortsatte på tegners i lund. NU får man lida för hela dagens roligheter 2 dagar senare och jag mår fortfarande skit men FY FAN vad rolit jag hade...tack än en gång alla!!!

Frukosten:

Vår gammla C klass nu nu mera är ihop slagen och kallas B

Hela B klassen

Dans utanför skolan

jag och HELA blomster landet

Flickorna

090607

Idag har jag och min kära pojkvän varit tillsammans 1år och 11 månader tiden bara springer iväg helt sjukt. Känns inte som det var så länge sen vi träffades. Det har bara flytit på och tiden rullar och allt känns JÄTTE bra!!

Love you hjärtat.


Grattis åse

Igår var det åses tur att ta studenten. Nu är det bara 3 dagar kvar sen är det min tur, dagen går så snabbt och man ser hur jävla roligt alla har man blir ju mer och mer nervös av att se alla andra och veta att snart  är det min tur.

Grattis gumman nu är du utbildad frisör och skolan helvetet är över du är STOR flicka:)



heej

Har fan inte pallat blogga har varit så mycket att göra nu innan balen och studenten men tänkte lägga upp en bild på hur jag såg ut på balen:)


Idag har jag varit i skolan en snabbis fått reda på betyd och lämnat bäcker efter det stack vi till viggo käka lunch med klassen sedan hem till mig drack lite öl och snacka skiit trevligt trevligt.



I morgon ska jag upp 8 åka till skolan ha knyt kalas med kakor med våran psykatri lärare sedan blir dt åses student:)

ska decka nu pusspuss!!!

1:e juni redan?

Fan vad tiden springer iväg nu kan man verkligen kalla det sommar det är juni månad och det är 27grader ute:)
Helgen har varit mysig grillning och vin både fredag oh lördag sen igår blev det restaurang med familjen fira mamma på morsdag  mysigt och underbart väder.

Idag väntar det en spännade sak jag ska nämligen på balen idag, är så himmla nervös vakna redan 8 imorse.
Sitter nu med hårinpackning i håret snart dax att skölja ur skiter och rulla upp håret sen ut i solan och steka lite innan sirilin kommer och hjälper mig med håret...

Lägger in lite bilder på hur jag kommer se ut sen :)

Liter bilder sen helgen så länge:D






RSS 2.0