heej igen

Då var man hemma efter en kort skoldag men lång dag först byggde jag mina naglar sen gick jag en runda på stan med sillen, efter det åkte jag hem till min man laga mat har nyss ätit och är propp mätt. Tänkte  visa hur naglarna blev sen ska jag röka efter det slänga mig på soffan är FETT trött.



Natta glad har nyss byggt sina naglar


En glad Michaela


Naglarna i närbild

hejhej

Idag var jag uppe med tuppen men inte så konstigt eftersom jag decka klockan halv 8 igår.  NU blir det skola en timme nu sen åker vi till kävlinge och bygger upp mina naglar.

Visar bild på naglarna sen.

 Kram




090527

Sluta skolan väldigt tidigt idag så jag och Natta stack till stan , fick så sjukt ont i mina fötter av mina fitt skor så jag kunde inte stå ut. Så jag tog av sig skorna och gick barfota istan pinsam men det skiter jag i för min smärta var olidlig.

Det blev iallfall 3st tröjor idag sen fick man hålla igen måste ha pengar till  mina naglar imorgon med.


Ginatricot


Ginatricot


veromoda

tisdag hela dagen

Så stressigt allt med skolan det r bara saker HELA tiden , men får skylla mig själv efter som jag alltid ska vara ute i sista sekunden. Idag har jag bara slappat HELa dagen jätte skönt men nu är jag helt seg i huvudet orkar inte göra ett skit sitter bara och gäspar.

Imorgon får man lön då ska jag göra stan osäker det är en sak som är säkert iallfall.
Sen på torsdag ka jag bygganaglarna igen så man är fin till balen och studenten:)

Sen nu skajag göra lite soppa är inte så sugen på mat så får bli något litet.

Gårdagen

Vakna relativt tidigt storstäda hela lägenheten sen tog jag det lungt en liten stund innan det var dax att hoppa in i duschen för att göra sig fin till annikas 20års firande.

Vi börja hemma hos daniela med grillning och lite gott att dricka, och även väldigt många roliga gammla minnen. Sedan fortsatte kvällen ut mot slagthuset i malmö.

En trevlig kväll TACK alla:)

Mat...

Annika födelsdagsbarnet

Daniella, jag, och annika


hej hej

Onsdags kväll blev det grillning med klassen hemma hos mig jätte trevlig åt så jäkla mycket så jag var spräng mätt dagen efter. Kvällen blev singstar kubb och lite dricka , sedan gjorde vi oss iordning och stack ut i lund.


Torsdagen börja med att och nicklas åkte till burlöv handla lite naglack och krämer, sedan åkte vi hem satte oss nere på cafét drack en latte. På kvällen kom sirilin drack lite vin snacka skit;)


Fredag åkte jag hem till mamma och pappa för Nicklas skulle jobba. Tog det lungt hela dagen bara sen tog jag ett varmt bad och fixa mig sen hem till nicklas igen grilla drack lite vin och bara MÖS:D


Lomma

Då var det sista året för lomma, vi åker dit varje sommar med skolan och göra lite olika aktiviteter eller bara solar på stranden och käkar.


Förra året i lomma 2008


Hoppas vädret håller i sig idag, för ikväll blir det grillning med alla tjejer:)


SKÖNT!!

Idag kan jag bara koppla av har INGA måsten som ska göras tills imorgon förutom att handla pickninck men det är inte så besvärligt.

Imorgon är det bara mys i lomma med skolan torsdag fredag ledigt så himmla skönt, nu har man tid att vila ut sig lite för just nu tar skolan DÖD på en.

Så här ser jag ut idag i mina mys kläder:)


Nu blir det lite matlagning sen ska jag bara SLAPPA på soffan UTAN en jävla lärobok i handen!

jobbigt

Fan vad jobbigt det är att ha så ont i magen och jag känner mig jätte konstig kan det vara all stress och press nu innan studenten och balen, allt som ska vara klart och allt som ska vara fixat?

Inte alls roligt att må så kymigt varje dag, man är lite rädd när allt känns så jobbigt har sån FET ångest.

Hoppas allt släpper nästa vecka när allt börjar lugna ner sig i skolan.

Så här ser jag ut idag, osminkade facet gömmer vi under glasögonen.


Nu blir det plugg till provet imorgon!


Måse bara också nämna att jag snacka med jennifer precis, och det blev snacka om thailandsresa i början på mars. Verkligen jätte roligt får börja spara nu så man har råd:)

Liseberg

Igår(lördag) var det den dagen vi skulle till liseberg. Vi åkte hemifrån 9 tog tåget upp till ängelholm där patrik och jennifer skulle möta upp oss för att sen köra vidare.

Fan vad roligt det var att åka karuseller trodde inte jag skulle våga åka vissa men det gjorde jag åkte allt, tiden räckte till jätte bra vi hann göra det mest utan att behöva tressa. Det var jätte mysigt.

Tack för en trevlig lördag på lisseberg jennifer och patrik.:)






Nu blir det kaffe och lite frukost sen hem till nikclas mormor och morfar på kalas.

Dagens outfit


Puss&Kram

Fredag!

Nu åker jag till jobbet , är fruktansvärt seg nu när man ine gjort något under dagen men det ska ska säkert gå bra.
 
Dricker lite te innan jag ska åka:)


Imorgon smäller det jennifer, liseberg för hela slanten, längtar jätte mycket , var ju så länge sen man var där.

090515

Jaha då var man hemma igen. När jag var halvvägs till skolan ringer evelina och säger att vår fröken monica är sjuk och vi skulle haft henne alla lektioner idag. Det blev en latte på espresso med evve innan man fick bege sig hem igen.


(Bild från google.se)

Nu väntar jag på att klockan ska bli mer så man kan åka och jobba, det är knappt lönt att hitta på något nu innan man ska jobba men är fett raslös så får se vad jag gör:)

090515

NU blir det skola , efter skolan åker jag direkt till jobbet, det blir en lång dag idag men vi hörs ikväll igen, puss

Så ser jag ut idag:)

090514

Kom till skolan med bussen  hann precis hoppa av när julia säger att vår enda lektion är inställd för fröken monica har fått migrän. Så det vara bara att hoppa på bussen tillbaka igen. Jag och Nathlie åkte hem till mig för att plugga, men vi gjorde allt annat innan vi börja plugga. Fast nu har vi faktiskt varit duktiga och gjort halva iallfall:D


Först måla vi naglarna.


Sen smörjde vi oss med dove (brun utan sol) fast ingen bild eftersom vi nästan var nakna och det är ingen vacker syn;)


Sen vila innan plugget


Duktiga och pluggar

Onsdag

Då var det onsdag veckorna bara springer i väg nu innan skolan slutar.

Till dagens, efter skolan åke jag julia och nathalie in till malmö för att kolla på hår men jag är osäker på om jag ska sy in hår till balen. Jag vill verkligen men jag har varit där inne 3 gånger och kollar och varje gång jag skullat handla ångrar jag mig och vill tänka lite till. SHIT hjälp vad ska jag göra?

Denna färgen blir det då eftersom jag fortfarande har lite rött kvar i håret, Vad tycks ska jag köpa eller inte?

Måndag

Veckan börjar då är det massa måsten och plugg plugg.

Dagens outfit!!


Har pluggat nu känner mig jätte duktigt men det är jätte svårt att plugga in etik, det är inget rätt eller fel utan det är mest vad man själv tycker och tänker jobbigt att veta vad man ska lära sig till prover.

Kaffe apelsin och plugg



090509

Dagen börja med hår inpackning som jag satt med i en timme för att mitt hår ska mår bra efter blecknignen. Det tar som fan på håret så vill man vara fin får man sköta håret också:D

Så sexig var jag när det satt i håret


Efter hår inpackning, duschning och sminkning blev det staffanstorp och marknad med nicklas min lillasyster och nicklas syster och hennes man och barn.

Så såg jag ut idag


När alla var av rastade åkte vi hem till nicklas mamma och grilla, trevligt trevligt.


Jag och hjärtat hemma hos hans mamma:)

Nu blir det bara lugnt ska upp och jobba klockan 5 imorgon...Puss

Rensa ut vintern

NU har jag äntligen tagit itu med att rensa ut ALLA min vinter skor och ställa iordning bland alla vår och sommar skor:)



Delen av skor som jag har hemma hos min pojkvän restenär hemma:)

Fredaaa!!

Då var man blond igen då!

Jag har tänkt länge på om man skulle bli blond igen nu till somamren, har tänkt lite fram och tillbax. SEn hade en kompis skrivit på facebook att hon behövde en hår moell, jag skre på skämt ja gärna om de e blond man ska bli. Bara 1 timme senare ringer hon och fårgar om jag ställer upp på att bli ljus igen jag bara JA va fan jag har ju tänk länge på det.

Här e reslutatet

Före


Efter

Längtar

Har precis snackat med jennifer i telefon någon timme, alltid trevligt. Men trevligare är att vi äntligen har hittat ett datum vi ska träffas på det var sjukt länge sen vi träffades.

Det är inte vad som helst som händer utan vi ska till LISEBERG med våra pågar en hel dag den 16:e maj.

Ska blir riktigt roligt kommer bli som ett barn över en dag.


Bild från google

090502

Tog tåget till burlöv mötte upp mamma för att leta efter studentklänning, hitta 2st som jag gilla köpte dom, och tänkte ta hem dom och prova hemma i lugn och ro. När det var dags att bege sog vidare gick vi inom en affär till där jag hitta en klänning jag velat ha men sm bara funnits i orange men här fanns den i VIT!!! Gissa om jag blev överlycklig, prova den och visst jag vill ha den. Så vi gick och lämna tillbax dom andra 2.

Min student klänning


Sen bar det av till malmö där jag skulle hämta ut min Balklänning, efter shoppandet blev det storhandling av mat.

Här en min lilla balklänning


Nu blir det tv och godis, puss&kram:D

Alltid trevligt med besök

Igår kom linda förbi med sin söta hundvalp, JÄTTE söt liten skit.
Vi käka lite midda och kolla på UNICEF galan "humorgalan"  och lekte med hunden så klart.


Mamma och bebis:)

Jag fick också mysa lite med han:)


090501

Klockan är 4 snart nu börjar man vakna till efter gårdagen. Kvällen börja med midda hemma hos nicklas mamma trevligt trevligt. Min valborg skulle bli alkohol fir men efter brasan blev det lite vin som sen blev cider sen öl sen bar sedan av till björka. Visst var det trevligt men det var kalls och väldigt mycket folk JOBBIGT!! För min del hade jag lika bra kunnat bara vara hemma snacka skit och mysa efter en grillning och lite vin.

Lite bilder från gårdagen




RSS 2.0