Lördag!

Veckorna går så snabbt nu är det redan lördag. Min mobil har varit på lagning 2veckor nu, idag fick jag en helt ny för de gick inte att laga. Har verkligen saknat den


Nu ska jag åka till nova lund och handla lite med min kära pojkvän.

Alltid lika roligt att handla

Idag börja dagen med skola 8:20 jag vakna av att linda ringe och väckte mig 07:00 för att fråga hur mycket 2,5 dl var i ml. Sen var det inte lönt att somna om så jag gick upp och gjorde mig klar, dock var det lite snävt om tid efter som jag vakna för sent så jag passa på att ha andvändning av mina fina tärmusmugg:) (Inköppt igår)

Efter skolan skulle vi in till malmö handla lite smink men dom öppnar inte fråns 4 så vad skulle vi göra tills dess, vi hade ju fått sluta en timme tidigare från samhällslektionen. Lika bra att ta en runda på stan , och se om man hitta något fint.


                     Lite smått och gått                   
(Mysig tröja från gina)              (Lite smått och gott)



Jag älskar inte bara att handla kläder, smycka , väskor ect utan jag tycker också väldigt mycket om att gå på apoteket, dom har så himmla mycket bra saker .



Detta blev dagens inköpp från apoteket    Vitaminer är alltid bra är trött på mina andra.

Lönings dag;)

Ska jag vara helt ärlig blev det nog lite för mycket i lördagskväll, jag var helt slut hela dagen igår så orka inte ens sätta mig vid datan, därför blev det ingen uppdatering igår.

Dagen börja med skola, som sedan fortsatte ut istan för en runda att göra av med pengar på löningsdagen.

Det blev GIVETVIS en fika på espresso house som är vår allas favorit, en chai latte kan man ju inte låta blir, men för min del blev det en te , har lite svårt med för mycket mjölk just nu, magen flippar ut:(

Linda och lilla Elin                                                          Nathalie och jag


                                                                                

sleeten

Söndag kan man vara allt annat är sliten då. Meningen var en lugn helg med mycket fix hemma, eftersom vi varit ute 2 helger i rad. Men när kvällen närma sig beslöt vi oss för att ta ett par öl med grannarna. Det blev inte bara några öl utan många öl med utgång till slut. En ganska trevlig kväll för att vara oplanerad , dock lite bråk med min älskling men det är uppordnat.

Nu ska jag gå och kolla film och käka chips och dippa:) trevligt söndag kväll sötnosar!!


Så såg man ut i lördagskväll


Tyvärr blev det inga bilder under kvällen(glömde kameran hemma)

Fredag

Efter en jobbig stund hos doktor  var man ju tvungen att hitta på något roligt för att kunna slappna av. Jag mamma och min lillasyster åkte till nova lund och kolla runder lite och självklart en mysig fika på espresso House. Mamma klagar alltid på att det blir så dyrt när jag går istan med henne , och att det är tur att det inte är så ofta. Vill också tillägga att det är inte jag som är dyr utan jag har en kraft som får mamma att shoppa loss till sig själv:)





Det blev Givetvis lite smått och gott:)


Skönt att veta!!

Jag var på teneriffa i oktober förra året där jag blev sjuk av någon maginfektion som inte ville ge med sig. Jag blev undersökt när jag kom hem utan resultat. Tiden gick och jag gjorde kontroll efter kontrol men inget hittdes , har fortfarande inte fått en diagnos. Har provat äta medicin efter medicin men INGET har hjälpt. Eftersom månaderna bara flygeriväg utan resultat blir man ju orolig av att inte veta vad det är när man har sån magsmärta dag in och dag ut. Idag hade jag äntligen tid för en riktigt underskning (gastroskopi).

Jag fick veta där att INGET är fel på min mage det har bara varit en bakterie som har varit seg på att försvinna som sen har satt sig i huvudet på mig, eftersom tiden på svar har varit långa.

Kaffe

Jag är en riktig kaffe pimplare, det är ju så gott med en kopp kaffe eller tre. Speciellt den koppen på morgonen för att man ska bli pigg, men blir man verkligen så pigg på kaffe eller är det bara någon inställning i hjärnan? Själv kan jag lika gärna ta en kopp kaffe när jag är ute och tar en fika på kvällen och jag somnar lika sött nåågra timmar senare som om jag inte druckit denna kopp.

Vad tror ni blir man mycket piggare eller är det mycket en tankeinställning vi har?






Torsdag!

Denna dagen har varit både bra och jobbig, var på min gammelmormors begravning som dock var väldigt jobbigt och kännslosamt hon har varit allas Pärla och glädje spridare som blev hela 94år. Vila i frid älskade Anna







Eftersom jag var så nära ett köpcentrum var man ju bara TVUNGEN att titta in en snabbis, men det var verkligen en snabbis. Lat som man är orka jag inte ta tåget hem så fick skjuts med mamma och pappa,
då får man rätta sig efter när dom ville hem .

Onsdag!

Då var man hemma denna dag också var mest slapp på förmidagen, senare kom mina kära vänner Linda och Nathalie vi skulle plugga, men det blev inte så mycket av det vi baka kladdkaka och drack te istället:)

Gott med en bit sen låg man i soffan tjock som en gris!!

Skor

Varför är det så roligt att handla skor kan någon förklara det för mig? Det är något man sätter på fötterna. Jag har alltid tyckt det är roligt att handla skor och får aldrig nog.Man bara handlar och
handlar men sen kommer man till nästa problem när hela hallen är fylld, vilka ska man nu ha på sig idag?



Detta är några av mina godingar=)

Tisdag.


En helt vanlig tisdag , men för mig är den inte vanlig jag ligger hemma och är sjuk vilket  är väldigt tråkigt , det är inte roligt att gå till skola heller men det är betydligt roligare än att sitta här och vara rastlös. Visst det är skönt att vara hemma från skolan ibland när man inte orkar gå dit men då är man iallfall pigg nog att hitta på saker här hemma, men är man sjuk orkar man inte det. Mer än en dag hemma då kryper det i kroppen på mig fast jag mår jätte dåligt , någon som känner likadant eller är jag konstig?

Detta är vad jag lever på nu när jag mår dåligt te och halstabletter

Jennifer!

Tänkte skriva ett par ord om dig jennifer. Det var ungefär 3 år sen vi träffades första gången på en fest här i skåne, det gick ett bra tag tills vi träffades nästa gång men det var återigen på en skåne fest, då vi träffades dagen efter på en pub för att ta en återställare:) Jag åkte sedan upp till borås för att festa och träffa dig. Nu har det snart gått 2 år och du har till och med flyttat ner till skåne och vi träffas mindre  , det får blir ändring på detta för jag saknar dig jennifer.

Go kväll:)

Då har man gått och blivit sjuk nu också, har 39graders feber och en fruktansvärt verk i hela kroppen.öron och hals är också drabbad, jag är så trött på detta, det kommer och går. Vill bara bli frisk igen jobbigt att ligga och inte orka göra ett skit. Nu ska jag gå och bädda ner mig med min älskling=) ha en fortsatt trevlig söndag kväll.

shopping

hej allesammans:) Sprang runder på stan igår för att hitta något att ha på sig på kvällen, det är verkligen inte lätt. Att handla kläder är inte speciellt tråkigt, så det blev lite mer än tänkt igår men jag är väldigt nöjd:D

Jenas från ginaJeans från gina



Kavaj från veromoda




Hitta tillslut något at ha på mig på kvällen så här blev kvällens outfit

Problem....

Då har man plockat undan här hemma och gått runt och små tänkt vad man ska ha på sig ikväll , men jag har verkligen INGET att sätta på mig hur kan detta vara möljlig? Alla klagar varje dag på att jag handlar för mycket kläder men när man ska ut finns det INGET. Så nu ska jag bege mig till burlöv för att hitta något att ha på mig ikväll=)

Någon annan som har samma problem?

GO morgon!

Ny vaken och nyfiken på hur denna dagen kommer se ut, vakna dock av att jag mådde illa men förhoppningsvis ordnar det upp sig fram mot dagen.

tänkte berätta igår efter skolan sm jag skrivit tidigare träffa jag mina kompisar istan , vi gick runder till klockan var halv 7 då jag var helt slut i mina ben så vi satte oss på espresso house och vila lite:D sen var det dax att åka hem äta mysig midda med min älskling! Kvällen blev let´s dance och godis:D hoppas er fredag var lika trevlig:D

Ikväll är det utgång med kompisarna=)

Godmorgon!

Är det verkligen fredag idag? känns inte så! snart ska man bege sig till skolan och ha prov mycket roligt, dagen fortsätter med lite shopping och slutligen en lugn och mysig kväll.

Michaeja?

Nu har man gått och skaffat blogg mitt i allt, tror jag skulle behäva skriva av mig lite.

Tänkte börja att berätta varför mitt namn är så konstigt, (micha) är en början av mitt vanliga tilltalsnamn (eja) som det fortsätter med är ett smeknamn folk har kallat mig nu på senare dar som egenligen kommer från mig själv ,jag hade nämligen svårt att uttala mitt eget namn som liten så det blev EJA istället för michaela:) därför blev mitt namn här en blandning:D

RSS 2.0