Tjaa!!

Allt på topp?

Själv mår jag toppen,var uppe i tid har diskat plockat undan och ringt och tjatat på dom nere på kontoret om vår nys spis dom ska sätta in, dom är så jävla sega för 2 veckor sen skulle den komma on en vecka var fan tar den vägen, jag börjar känna panik vill ju baka lucebullar och pepparkakor men vi har ingen JÄVLA ugn så dom får helt enkelt JALLA JALLA!!!!
Jag ska ringa och störa dom varje morgon tills vi får den för dom jobbar fan inte efektivt.

Tänkte också berätta att jag klika hem en mjukisdress för någon dag sen som kom i brevlådan i förregår, mycket söt baby rosa:)



NU blir det paketinslagning och städ innan jobb 14-21.


Kläder

Tänkte visa mina kläder jag köpte iallfall , ska jag ta kort på allt blir det en farlig massa.

Men utöver kläderna köpte vi massa svartya handdukar till badrummet, ny papperskorg till badrummet, tavla till sovrummet ny lampa till sovrummet, massa ljus och tilbehör, en gymboll jag kan träna på, elvisp, nya formar och stekpannor,massa pressentpapper och annat behövande skit:)





Mina älskade pyjamaas:)

Full packad helg!!

Efter en hel jobbig och galen dag på jobbet i fredags bar det av hem och duscha och sminka sig innan vi skulle in till grannen drikca lite och umgås.

Lördag blev det ett mysigt bad efter festandet i fredags. Sen var det dagt för kalas hos farmor och farfar. Man blir alltid lika mätt efter man varit där, vi får nämligen ALLTID 2 efterrätter. Först mat och då är  det inte lite utan typ tusen olika sallader och feta ost oliver till det goda kötter och potatsgratängen. Sen blev det daimtårta efter det blev det kaffe och anna tårta. Sen chips och godis. Klockan var rätt mycket innan vi var hemma.

Söndag var klockan ställd på 5 så det var bara att kliva upp efter bara 4 timmars sömn, men klart om det är något roligt som väntar är man ALDRIG så trött.
Dax för ullared för fan:)



Så har min helg sett ut , har inte hunnit sova ut en enda dag så i morse sov jag till 10 så jävla skönt var riktigt slut i huvudet.

Morning

Det blev ändå ett par saker igår på burlöv. En ny fin jacka, en klänning och även några nya naglack.

Idag är det jobb 14-21 efter jobb blir det dricka lite öl och någon drink med ett par kompisar:)

Nej nu ska jag gå upp ocj käka lite frulle och fika lite saker innan jobb:)

Verk...

Vakna med träningsverk det är så det ska vara, då vet man att man tagit i ordentligt. Extra skönt när man har träningsverk i magen och och ryggen för vet man att det kommer ge resultat.


När jag vakna såg jag även att mitt naglack ser för J*vligt ut så det blir att måla om dom innan det bär av till burlövcenter. Ska dom blir svarta eller mörk blommon??

Degnes schema:

*Äta frulle
*Ta bort /Måla nytt naglack
* Sola
* Duscha och sminka
* Plugga
* Burlöv och fixa pressent och kolla lite
* Träna afro



Shiiit

Vad länge sen jag skrev nu, jag har helt enkelt inte tid att skriva på min blogg. Det är full rulle varje dag antingen jobb eller plugg och är jag ledig från det hittar jag på saker och kommer hem sent och är sviin trött.

Träningen är jag dessutom i full gång med, trodde aldrig att jag skulle hålla det, jag brukar gå oin för det till en början men det avtar lika snabbt. Men detta har hållt.

Har börjar träna lite pass också , rätt roligt att träna i grupp.

Ikväll blir det ABS mage och rygg:)

Bjuder på denna häxbild


shampoo

Mitt hår mår betydligt bättre när det är höst/vinter, det är också mycket lättare att fixa det står inte ut överallt och blir inte fettigt på en dag:)


Har också lagt alla goda piss shampoo åt sidan och kör på bättre saker istället, visst det luktar inte lika gott men det är BETYDLIGT finare och måt bättre.

Hittills har jag anävnt


Nu har jag inskaffat detta som jag tänkte prova ett tag, håller nog länge för dom innehåller 900ml.




Nej nu nu ska jag plugga innan det bär av till jobbet!!!


Ha det allihoppa:)

puss&kram

Igår var det ingen vanlig dag...

För det var min älskade systers födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Då var du inte längre 18 men vad är egentligen 19 inget att hurra för bara ett år närmre till gammling:)

Igår blev det 3 rätters midda på restaurang i malmö.

Förrätt: (vitlösbröd med vitlöksås)


Varmrätt: black&whit med klyftpotatis rödvinsås och bearnaisesås.


Efterätt: Glass och glädde med cokladsås och en bild på mig:)

RSS 2.0