Malmöfestivalen

Malmöfestivalen hela veckan, sjuukt jobbigt att ta sig till jobb eftersom alla bussar inte går som dom brukar. Visst när man var yngre var detta sommarens höjdpunkt, men nu är det bara jobbigt och man åker dit för att kolla pcj käka gott inte för att RÄNNA!!!!


Det har blivit  2 dagars mat på festivalen, libanesiskmat och chilensk mat. Imorgon bara måste jag ha en langos det är ju rena rama festivalmaten man bara måste äta varje år:D


Outfiten och håret under en av dagarna



seeemester

Så fruktansvärt lat jag blivit när det gäller att blogga, ska jag vara ärlig hinner jag knappt gå in kolla på datan om kvällarna för jag är iväg HELA tiden.

NU har man iallfall semester en vecka men veckan komemr gå så sjukt snabbt.

Söndags var vi på tosselilla  med ett gäng både vuxna och barn jätte roligt faktisk men när jag skulle göra hinderbanan så rök 6 uppbyggda naglar men sånt är livet roligt hade vi. ( Jag fixa om alla naglar igår)



Måndags blev det biljard och lite öl med ett gäng kompisar



Igår (tisdag) blev det Nova lund shoppa lite kläder och sen in till stan käka luch efter det fixning av mina söder slagna naglar.



Idag onsdag har vi varit hemma hos nicklas mormor och morfar och ätit midda och efterrät och kakor och kaffe. Man är rätt tjock nu men vi ska sätta oss på uteplatsen dricka en varmakoppen och snacka lite:)

090804

Idag fick jag ett ryck att åka hem till mamma och pappa, åkte hem vid 10 tiden drack lite kaffe och snacka skit och sola fläsket man får fan passa på när solen tittar fram så man inte mår illa av sin bleka färg.

Sedan ringde sillen ovh fårga om vi skulle cykla och möttasoch ta en cigg, JAvisst så jag cykla och mötte henne vi cykla vidare in till genarp och handla lite picknick och käka i fjärilsparken. Efter det cykla jag hem igen och tvätta mig lite rätt svettig efter en lång cykeltur.

Sedan åkte jag hem till min faster kolla på hennes nya affär och träffa farmor en snabbis, sen var det dax att ta bussen tillbax till min man.

En trevlig och intensiv dag man får pasda på när man är ledig:)

Så blev det efter alla dagens utflykter

tisdaaau:)

SOVMORGON idaaag:)

Sov till 10 idag så jävla skönt det är inte ofta man hinner sova ut, men jag börjar jobba 2 ida så.

Nej nu ska jag bege mig till jobb, så här ser jag ut när jag ska till jobb idag, men byter om till jobb kläder så inte länge manhinner ha det på sig:


Måndag!!

Jag har verkligen inget liv när jag jobbar, har inte ens kolla på dagarna utan bara jobbar kommer hen äter sover går upp.
Ska det vara så tråkigt resten av livet.NEEj jag kommer inte ha så här knäppa tider det är nog det som tar kål på en.Det är ingen rutin på tiderna utan som det är nu är det morgon morgon kväll morgon kväll morgon så msan hinner ju knappt hem fråns man ska upp igen.


Så nu har jag fått klaga av mig lite:)

Tnänkte bara säga en sak till semester nästa vecka....!!!

Bjuder på den

RSS 2.0