naglar

Tänkte bara lägga in en bild snabbt på mina fina naglar innan jag går och slänger mig på soffan.




Blev väldigt nöjd faktiskt, brukar alltid blir för tjocka eller massa små fel som retar mig men dessa blev perfekt.




Mina naglar ska bli fina idag!!

Tjena mittbena

Vad rolig jag är idag då haha. Nu sitter jag och dricker lite bubbel vatten och tänkte fixa lite med mitt projektarbete. Först tänkte jag lägga in några bilder på min fina tröja jag köpte idag.

Överdelen

Underdelen

Måste ju också visa mina mysiga kofta jag löpte igår men som jag visst glömde och lägga upp.



Om en timmes tid kommer linda vi ska nämligen bygga upp våra naglar idag. Jag VERKLIGEN älskar att måla mina naglar men nu är det dax med lite franskt , för det är ju jävligt snyggt. Vi får se ikväll om jag blev nöjd nu ska jag pysa , Puss&Kram!

Vem klagar på löningensdag?

Hej gott folk!!

Idag var det löning sjukt efterlängtat, var ju tvungen att sticka lite tidigare från skolan för att köra ut till nova med mina bitches och shoppa loss. Skor som ni kanske har forstått att jag älskar var ju bara ett måste, slog till med 3 par direkt.




Nu vet jag inte var jag ska göra av alla mina skor har fyllt alla hyllor hemma snart alla ställe hos min pojkvän också, men erkänn det är underbart att handla skor?:)

Nu ska jag gå och fixa lite här hemma, nicklas klagar på att jag har saker överallt.

PussPuss

Hemkommen

Då va man i sverige igen, det har vait en roligt och mysig helg men dock för lite sömn är svinigt trött eftersom det blev sena kvällar och tidiga morgonar. Men jag kommer väl in i vardags rutinerna snart igen.

Tänkte visa ett par bilder från helgen innan jag går och pluggar till provet imorgon.


 Stugan vi bodde i.

Lite gott så man klarar sig:)

Försa kvällen

Lillasyster:)

En bit av buffen;)


jag sjöng med lillasyster och hennes kompis som är 9år och lika lång som mig (PINSAMT)


Vi hade roligt när vi gick hem fårn puben iallfall:)


Inne på badet (sjukt sexig på bilden till höger, HAHA)

stress

Hej hej

NU har jag stressat och packat och sitter och trycker i mig en macka och lite kaffe innan jagska dra.

Ska till lalandia över helgen kommer hem igen på söndag eftermidda hörs då, pusspuss


gårdagen

Gårdagen börja med att jag gick upp tidigt fast det var min ända lediga dag , jag skulle vara hos frisören klockan 10 och resan dit tar en timme. Det blev bara topp klippning efter att jag färgat mitt hår själv 2 gånger behöver håret vila lite känner jag. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och åt fruskot med mina  kära lillasyster, leta även upp en bikini jag kunde ha på dig (ska till lalandia idag). Vid 3 åkte jag in till lund för att möta en kompis vi skulle kolla runder lite och fika så klart.


Nörden själv på väg in till lund:)


NöRdarna själv provar brillor på H&M



Vår goda fika som personalen på stället glömde ta betalt för.


Lilla söta annika:D

Nu ska jag fortsätta packa mina skaer, pusspuss

Jobb jobb jobb

Precis hemkommen från jobb, det känns som det ända jag gör är att jobba har verkligen inget socialt liv känns det som, och hur pigg är man på att gå och hitta på något efter 9 timmars jobb?

Men jobba måste man annars har man inga pengar att slösa och ha roligt för sen, så det jämnar ut sig i längden:)

sen uppdatering

Hej !

Lite kort infortmation om gårdagen

Igår efter jobbet orka jag  verkligen INGENTING jag åkte hem och slängde mig på soffan och kolla tv. Hade visst råkat somna till, för jag vakna av att mobilen ringde då var linda på väg hit vi skulle ta en kopp te och hon skulle hämta en sak. Satt och snacka lite skit tills det var dax att decka igen för att komma upp idag klockan 5 igen.



Tuffingen:D

Jag <3 skor

Hej alla barn;)

Dagen fortsatte det att jag åkte hälsa på min pojkvän på jobbet, sen hem och drack en kopp kaffe och åt en god macka. Sen gick lilla michaela till posten ( typ 1000mil dit) och hämta ut min efterlängtade skor från nelly.com.
  Älskar dom men mina tår blir lite blåa, får töjja dom lite;)

Efter mina långa färd till posten färga jag om mitt hår för at få en lite jämnare färg och ett bättre resultat nu är jag nöjd:)

Därefter blebv det en god midda men min käraste , sen en snabb sminkning eftersom allt försvann under färgningen, jag skulle ju in till lund och ta en fika med åse så lite fräsch ville man vara, men mitt jävla TÅG hade ju gått 10minuter för tidigt så det var kört, men åse tog sig hit istället så vi drack kaffe och snacka skit här hemma istället väldigt mysigt:)



Detta är då lilla åse (roligt träffa dig gumman)

Nu ska jag gå och lägga mig ska upp 5 imorgon bitti och jobba, sov gott alla BARN;)

Go morgon/midda!!

Hej hej!
Första dagen på sportlovet rätt skönt att få sova ut, fast jag sover inte länge i vilket fall som helst, men sov till 10idag så det kallar jag LÄNGE. Idag blir det att fixa med saker här hemma det jag hinner innan jag ska in till lund och göra ett ärende sen blir det malnmö med lilla natta , vi ska kolla balklänningar, man får vara ue igod tid om man ska finna den rätta:)

Nu ska jag gå och fixa tvätten sen fixa till mig själv lite kn inte se ut så här, puss&kram!

TrÅk

God eftermidda!

Klockan är snart 4 och jag börjar bli väldigt rastlös, jag vet att det är söndag och man ska vila sig, jobb/skolan imorgon. Men jag är jätte rastlös kan inte hjälpa det.

Snart kommer daniela och hälsar på, vi ska sola och dricka lite kaffe och snacka skit.



Hoppas alla hade en mysig dag/kväll igår för det hadejag iallfall.
Puss&kram

MYS

Nu har jag och min älskling och min andra älskling (lillasyster) ätit en god midda och varit nere på tempo och handlat godis för 70kr, tjockisar!

Nu ska vi snart kolla melodifestivalen och äta ALLT godis.

Tänkte bara visa vad jag fått idag.


                   



Alla hjärtans dag.

 Hej hej!!

Då börja dagen med att man gick upp 05:15 tog tåget 05:54 till malmö för att jobba. Visst jag är en morgon människa så det tog inte lång tid inna man piggna till, men att jobba 9 timmar det tar rätt mycket på en. Nu är jag nyss hemkommer SVIN trött men får försöka piggna till ska ju passa min älskade lillasyster. Så snäll är jag och låter mamma och pappa ha det mysigt på denna dag så har jag och min käraste det mysigt här hemma med min lilla syster:D

Ha en fortsatt trevlig Allahjärtansdag PussPuss

brunett!!

Hej hej!

Från att alltid varit blond var etta ett stort steg. Men lilla Michaela har drömt nu flera gånger att hon har färgat håret mörkt och verkligen tänkt på det när jag vaknat.
Det kanske klä mig jag borde prova, men samtidigt tvekat.
Jag har gått här och tänk fram och tillbaka det kanske är dax att göra en förändring. Idag tog jag det stora steget var i stan och bestämde mig för att handla hårfärg. Lilla sirilin följde med mig hem för att hjälpa mig så det verkligen blev av.


NU ÄR MICHAELA BRUNETT!!!




Vad tycker ni?

Stolt

Är väldigt stolt över mig själv att jag gjorde vad jag skulle istället för att göra ALLT annat, när jag om hem från skolan så satte jag mig och plugga naturkunskap (har prov imorgon). Efter det gick jag och sola för att få en pause frånpluggandet.



Efter solandet var det dax att plugga lite på mitt projektarbete som ska vara inlämnat dom senaste dagarna.
Känner mig väldigt stressad men samtidigt väldigt stolt att jag suttit i 4timmar irad. Nu går mina ögon i kors och jag ska ta mig en dusch sen slappa på soffan.

Puss&kram

Trött och stressad

Fortfarande trött sen i helgen , att det kan ta så mycket på en för att man gör något roligt en helg. Har man blivit 40 år eller vad är det frågan om? jag ska väl kunna ha roligt utan att vara död 3 dagar efter. Skolan var seg idag ville bara hem. Jag skulle plugga idag har nämligen prov imorgon men jag var så trött att jag decka det tog inte mer än 2 minuter sen sov jag. Jag är dessutom väldigt stressad denna veckan har sjuukt mycket som ska göras i skolan plus andra saker som är inbokade. PANIK hur ska detta gå till, men det ser vi i slutet av veckan vad jag hunnit med och inte.

Nu ska jag gå och slänga mig på soffan med min man,  och försöka läsa ett par rader till, pusspuss!




Dagen efter är rolig;)

Lördagen börja konstigt, jag och min pojkvän snacka snabbt med varandra allt var så stelt och konstigt redan när vi vakna. Men sedan vid 4 skulle vi ta tåget in till malmö för att seda ta bussen vidare till min faster som skulle ha 35-års kalas. Väl på väg dit släppte den konstiga och stela känslansom pågått under morgonen. Vi hade jätte trevligt hos min kära faster kikki med trevligt sällskap och god mat. Efter en trevlig kväll och natten börja närma sig blev vi sugna på utgång och stack in till malmö och träffa natta och angelica.
Mysig helg, hoppas på en bra kommande vecka utan sjukdomar.


Min kära faster öppnar presenter, vi hade lagt 15små packet i ett stort:)



Nicklas jag och nathalie:)

Svårt att sitta still?

Dagens outfit



Fast man är sjuk behöver man väl inte bara sitta still hemma? Jag är iallfall väldigt rastlös av migäven när jag är sjuk. Mitt halsont börja släppa lite så jag och min kära pojkvän bestämde oss för att åka till burlövcenter för att handla present till min faster som ska ha 35-års fest imorgon. Jag handla även lite go saker till mig själv.

  Ett par jeans från Gina tricot, knappen var av så jag fick köpa dom för 79kr, det kallar jag klipp:) Jag fick en knapp till som jag sedan hammra på när jag kom hem nu är dom som vilka andra jens som helst.

   <------Så ser dom ut på.


Satt och kolla lite på H&M:s hemsida igår när man var hemma och var sjuk, fann där en väska jag tyckte om men tvecka på att beställa den för känds inte lönt med en sak. Hitta den idag på H&M då kunde jag inte låta bli att slå till.



Nu ska jag gå och kolla på lets dance och äta godis och dricka vin:)

sjuuuk igen

Har inte varit speciellt aktiv för det har inte hänt så speciellt mycket dom 2 senaste dagarna imed att jag varit sjuk. Har givetvis åkt på något skit igen ont i halsen och öronen och hela kroppen. Jag orkar inte mer , jag missar mycket iskolan och har även planer ihelgen som jag inte vill missa.

Igår var jag tvungen att åka och jobba även fast jag mådde skit, skulle få en utbildning i en viktigt sak, så det var bara att knalla dit, sen var det ju lika bra att jobba till halv 9 när man ändå var där.

Idag blir det bara lugnt ska dock försöka plugga lite och dricka massa te så jag blir frisk till imorgon:D

(Bild från google)

Trött...

Nyss hem kommen från lund och bion, filmen " I taket lyser stjärnorna" var jätte bra, det var roligt att se hur som såg ut eftersom man gjort en uppfattning om det när man läste boken. Den var sorjlig men på vissa ställe fick man sig ett gott skratt.

Inte bara bion fick ju även träffa lilla sillen , vi har träffats mycket på sistone men bara roligt för  ibland tar det tid eftersom vi jobbar så olika och tiden räcker inte till.

(sillen)

Hoppas er tisdag har varit lika mysigt:)

Nu ska jag gå oh lägga mig på soffan är HELT slut.

Ikea

Hann inte blogga igår kväll hade fullt upp. Börja dagen med skola men en väldigt kort skol dag vi slutaredan vid lunch eftersom alla lärarna var sjuka. Hur roligt är det att åka hem och sätta sig vid den tiden, så jag hängde med linda hem. Vi drack e och snacka skit , iväntan på att få låna bilen. Sen stack vi till IKEA linda skulle handla nya täcken till sin säng (dock inte dun efter allt detta man sett och hört) själv handla jag massa skit jag verkligen älskar ikea. Men det blir alltid så fruktansvärt dyrt fast det bara är massa smått.  Någon annan som också älskar gå på ikea?


Jag och linda för länge sen:D

Var väl hemma runt 6, då käka jag och nille maaud. Men bara en liten stund efter kom min kära vän sirilin och hennes på ge kille och hälsa på trevligt trevligt sillen.



Idag blir det skolan , sen Bio med sillen (i taket lyser stjärnorna).

kallt

Hela dagen igår var konstig men det var skönt att komma iväg handla lite ändå. Min kära vän sirilin kom och tog en fika på espresso house också, var ett tag sen roligt att se henne, och så snacka lite.

Var fruktansvärt trött och som sagt en konstig dag igår så blev bara lungt och mys hemma med min käraste.



Dagen var lika konstig när jag vakna imorse , hela helgen har varit konstig. Kolla ut när vi vakna och det snöar faktiskt idag, snö har ma inte sett på hela julen men det ska komma nu?



Måste också lägga upp mina fina örhänge jag handla, jag har blivit kär i stora örhänge. Måste då tillägga att jag hade bara pärlörhänge innan.


Nej nu ska jag gå och fortsätta ha en konstig söndag, ha det bra:D

RSS 2.0