Kläder

Då var det onsdag idag och det innebär jobb ikväll , men innan dess ska jag hinna tvätta undan lite kläder och städa undan mitt skit. Och ta hand om mig själv lite eftersom det lir blirr mycket jobb från morgon till kväll imorgon.

Tänkte också visa lite kläder jag köpt dom här dagarna som inte hunnit komma in här:)




Smink

Godmorgon gott folk, blev en riktigt sovmorgon idag men var så himmla trött efter gårdagen.

Idag ska jag ut till min pappa och få hjälp med bilen, något är fel men jag är inte så himmla grym på sånt så bättre pappsen får sköta det.

Måste bara få i mig lite frulle först:)

Var iväg och handla lite nytt smink föresten, eftrsom det andra ramla ner från tvättmaskinen och gick sänder, ingen hitt alls att sminka sig med söndrigt smink.


Trött

Nu är jag trött gott folk, men det är inte mer än rätt. Jag har nämligen jobbar 14 timmar idag, inte illa det:)

Nu blir det sääängen höörs imorgon!!


Ännu mer skooor

Måndag morgon känns väl helt ok, förutom min himmla tandverk.  Det bultar i hela munnen och feber pga den lilla tanden.

Idag ska jag på provjobb klockan 3 ska blir spännande. Hoppas det flyter på bra och att man funkar tillsammans med alla andra.

Till skorna igen, jag har även införskaffat tygskor som är bra att ha när man inte pallar gå i något annat. Så en av varje färg tyg skor står också på min hylla:)


Skor

Vem f*n älskar inte skor??!!

Jag kunde inte låta blir att handla 3 par nya skor det första jag gjorde denna månaden. Det blv 3 par för bara 350Kr, vilket är jääätte billigt. Ett par pumps 2par lite mer sommar ballerina:)







RSS 2.0