5timmar

Det blev ett tag man rände runt i stan idag ändå, men inte gick man hem tomhänt iallafall.

Blev ett par skor, ett linne , en limpa cigg och lite annat smått och got:)

Fick också besöka apoteket eftersom jag åkt på en konstig förkyling som sitter fast uppe i bihålerna och inte vill komma ut.

Stan!!



NATTA som jag ska dras i stan med....=)

Malmö för hela slanten. Först entré och köpa lite skor sen tar vi nog en sväng förbi möllan för lite andra inhandlingar och slutligen gågatan och lite andra gulliga små affärer.

Måste även in på apoteket och köpa något som kan hjälpa mitt snot att släppa från bihålerna. Känenr mig helt frisk men är HELt täppt!!

Tänkte också svänga förbi håraffären och kolla på lite löshår:)


Lite luch och fika blir det självklart också





22/2

HEEEJ

Måndag idag och det innebär veckans första dag, måndagsar är ofta lite segare, börja dagen med att käka frulle med mannen. Sedan blev det att fixa lite på datan. Efter det fick jag ett samtal av ett jobb jag sökte förra veckan dom ville jag skulle komma på intervju:) varit jätte glad hela dagen roligt!


Efter det stack jag hem till min vän daniela för lite kaffe och snacka.

Nu sitter jag här dricker kaffe och väntar på att ta tåget in till gymmet för lite bränning av FETT:)


Nu ska jag satsa!!!

Så nu har jag varit iväg på ärende:) 

skulle egenligen bara in träffa sirran och hämta ett par skor men när jag ändå var där så kunde jag lika bra prata med komvux tanterna. Så nu börjar jag på torsdag nästa vecka, denna gången ska jag satsa ordentligt. Annars är mina 3år helt utkastade i sjön.


Efter snacket med dom begav jag mig tillbax till stan och shoppa lite.




Nu blir det hem till mannens föräldrar på fika sen träning:)

Bara en färg men ack så viktig:)

Hej Hej, nu har jag precis tvättat bäddat rent och sorterat HELa min garderob, jätte fint blev det:) Nu kan man se alla kläder nogerlunda bra.

Ska ta lite bilder och visa sen:)

Tänkte bara ställa en fråga först??

Jag har alltid varit naturligt blond typ hela mitt liv, men fick för mig för ett tag sen att färga det mörkt vilket jag trivs i och det är rätt roligt att kunna ha andra kläder sominte passar så bra till ljust hår. Man kan också sminka sig mycket mer utan att det ska se för mycket ut:)

men frågar är vilket passar jag bäst i mörk eller ljust??
(själv tycker jag att blont är jätte fint på sommaren och mörkare på vinertid)

ljust


röd typ


mörkt

Tillbax

Till träningen igen, har varit sjuk nu lite mer än en vecka och inte vågat träna ordentligt, dock är jag fortfarande lite hostig men måste komma igång igen så nu blir det spinning för hela slanten. Hoppas jag orkar och inte tappat allt under denna veckan jag varit sjuk.

Dagens träningsklädsel:)



(nej jag är inte pittögd bara bilden som blev så)


Idag har jag även varit inne i stan käkat frukost med åse, mysigt. Efter det stack jag till natta drack en lite kaffe snacka lite skit:)


Äntligen fredag!!

Äntligen fredag, veckorna går så jävla snabbt helt sjuuukt, är ledig idag också så kan pyssla om mig själv HELA dagen innan kvällen närmar sig hur skönt är inte det då????

Har dock mest suttit och hängt vid dumburken, fast har diskat hängt in tvätt och förberett lite såser till ikväll bra det iallfall:)

Nu blir det solning sen in till stan för lite shopping till kvällen sen ett långt skönt bad och en tidning inann sminkning och påklädning.


Vad väntar sen JOO FYLLA:)


SOOOO-MICHAELA STYLE!!!!

Onsdag= Ledig:)

Ledig från jobb idag så tänkte ta en vilo dag för att bli riktit jävla frisk men jag orkar inte ligga här längre det kryper i hela kroppen.

Ska man åka till stan shoppa lite eller ta en fika, vad ska man göra?

Har varit istan typ varje dag en månad nu kan alla affärer och allt som finns i butikerna inget roligt längre. FÖr finns inger jag vill ha har redan köpt det jag gillar.

En dagens vil outfit:)


krasslig

Är fortfarande krasslig men känner mig inte så pass dålig att stanna hemma så jag försöker jobba ikväll. blir det värre får jag väl gå hem.

Men jag är hård jag klarar ALLT:)

Jobb 14-20.30:)


100208

Hej Hej

Har inte sovit ett j'vla skit på hela natten bara hostat och hostat. Jag känner mig inte sjuk och hängig som man brukar göra när man är sjuk. Det är bara den för hemska hostan som inte vill släppa.Den tar alla mina krafter i från mig , suck!!


Jag jusst nu i sängen med min kära data, samlar kraft att ta mig upp:)

RSS 2.0