Valborg kallas det....

Jag är riktigt trött på valborg och alla Fulla jobbiga människor, har alltid varit i stadsparken i lund men är inte alls sugen på de detta året. Nu först blir det skola slutar tidigt ska inom stan en snabbis köpta lite måsten efter det blir det hem vila en stund. Ikväll blir det mys hemma hos mannens mamma:)

Vad ska vi göra ikväll?

Michaelas Torsdags frulle

.........

Orka verkligen inte blogga igår, var först iskolan efter det var jag i stan med linda eve och natta kolla balklänning och studentklänning. Hitta faktiskt en bal klänning, känns jätte bra att ha en sak klar. Man blir så stressad av alla MÅSTEN!!

Så såg jag ut igår på stan


Efter stan mötte jag nicklas vi åt en glass sen gick vi och handla mat , hann inte komma hem innan lilla annika skicka sms hon var sugen på fika, jag åkte hem lämna sakerna sen in till lund igen för fika. Inget man kan motstå i detta fina väder plus roligt trätta Annika:D

Lilla Annika

Mums:D



090424

Fredag igen veckorna bara springer iväg. Var iskolan en snabbis sen blev det nova med natta, eve, julia och sabina för att leta studentklänning men inte fan hitta jag någon snygg VIT klänning. Hitta en aprikos färgad jätte fsöt klänning på vila men vet inte om jag vill "sticka ut" med en helt annan färg. Vad tycks? ska jag leta efter en snygg vit som är tradition eller ska jag köra på mitt eget.

Så här såg jag ut idag...


Efter allt rännande på stan blir det nu grillning med nicklas sen bara en skön hemma kväll.
Imorgon vill man inte vara bakis, det ska bli 20 grader varmt och michaela ska SOLA:)

Kramar!!

trött

Då var man ny duschat , tagit på mig min "pyjamas" och fixat håret , älskar att gå och lägga mig fin om man kan säga så. När jag säger fin menar jag ny duschad och håret och på plats och inte spretar åt tusen håll och kroppen är smörjd och luktar gott. Är det inte skönt? Har varit i skolan idag inget nytt , efter skolan jobba jag sluta halv 9 så är rätt sliten nu ska faktiskt gå och lägga mig ska ta bussen 07:20 till skolan imorgon så behöver lite skönhetsömn, HAHA!!

Puss&kram sov gott

Ps. Saknar min man skit mycket inte träffat han sen i söndags:( pusspuss

veckan börjar bra

Börja skolan 10:20 idag alltså SOVMORGON!!! första lektionen skulle vi lyssna på en föreläsare så det gick snabbt sen var det 1,5 timmes lunch nästa lektions som skulle vara 3 timmar blev betyg snack därefter 2 timmars rast till naturkunskapen som var prov och gick på 15 minuter sen fick vi gå hem. Så samanlagt har jag varit i skolan 5 timmar men haft lektion 1,5 timme, skönt det kallar jag mjukstart!!

Nu ska jag kolla på high school musical, hehe!!

så mycket som söndag

Helgen går alltid så snabbt man hinner knappt blinka, men går en hel vecka iaskolan och sliter sen när helgen kommer bara försvinner den. Tänkte bara berätta om min helg lite.
Efter grillningen hos grannen i fredags gick vi ner till nicklas för att dricka lite vin och snacka bajs, senare kom hela gänget med pojkar och det blev mer dricka, efter det blev det utgång i malmö. Trevlig kväll faktiskt.

      

Vakna lördag morgon  av att min underbara kompis hängde sig på ringklockan 9 på morgonen och eftersom vi skulle iväg  till nicklas mormor och hjälpa henne måla var det inte lönt att somna om. Det blev en hel dag hemma hos henne utan sömn så när vi kom hem var vi SVIN trötta decka på soffan och vakna klockan 2 på natten, fast somna om igen och vakna tidigt i morse. Väldigt skönt att må bra en söndag så man hinner göra lite på helgen iallall:D

090417FREDAG

Äntligen fredag veckorna bara springer iväg tycker jag snart närmar sig studenten för min del UNDERBART! Börja skolan klockan 9 idag sen efter första lektionen kom min teckenspråkslörare och sa att den lektionen var inställd så sluta innan lunch.

Blev ingen romantisk lunch precis hatar att göra mat till mig själv så det ska helst gå snabbt någon som håller med?




Idag är jag väldigt kluven vill festa men samtisgit bara slappa, får se vad det blir när kvällen närmar sig, det blir iallafall grillning med grannarna.


090416

Fy fan vad jag inte har bloggat på länge, vet inte vf men har helt enkelt inte blivit av. Jag hade lov 1 vecka och gjorde saker varenda dag , hade en data som var sönder och en andra tog 100år på sig att skriva så kan vara döärför. Nu börja skolan igen i tisdags så nu hoppas jag attt alla rutiner och sånt kommer igång snart, för då mår man bäst eller  vad tycker ni?
Ledighet är JÄTTE skönt men det är också väldigt skönt att ha rutiner så man gör något om dagenoch inte bara är hemma och blir tjock:D

Nu ska det blir förbättring med mitt bloggande saknat de...

Bjuder på en bild på mig sen i veckan på väg till IKEA

Puss&kram

Påsklov

Har varit dåligt som fan på att skriva men har en anlednig, min data har gått sönder, men nu är jag hemma och har mammas data. Hela dagen igår var det bara lungt grilla med pappa, träffa sillen en stund och bara njöt dagen gick jätte fort och jag behövde nog bara slappa. Nu har jag precis druckit te och ätit 2 mackor ska snart göra mig iordning och åka in till stan kolla balklänning och handla presenter till min älskade syster, får även se om något faller mig i smaken.

Vi hörs senare när jag kommer hem, puss

090404 lördag så klart

Då var det lördag och ledigheten har börjat, har 10 härliga lediga dagar att se framemot. Har en del som ska fixas men lite tid blir det över att bara njuta av det fina vädert och sommaren som är på väg. Visst blir man glad när solen tittar fram? Idag blir det lite fiskning och öl på dagen, det är ju så underbart fint väder. Ikväll får vi se om man orkar fest eller om det bara blir lungt. Jag bruakr vara rätt trött om jag har varit ute en hel dag i solen:)

Visar lite bilder sen:)

Kram

090401 APRIL APRIL!!!

Idag blev det lund och fika på espresso house med natta och linda, sjukt fint och mysigt väder PERFEKT för att inviga uteserveringen. Efter en solig och härlig fika blev det en runda på stan.


Eftersom det var så varmt ute passar det väl bra med en kall latte istället för att dricka varmt när man redan svettas:)

.........

Då var det onsdag redan veckorna bara springer iväg och snart tar jag studenten, gaaalet vad tiden går. Snart är min praktik slut , 5 veckor har gått sjuuukt snabbt. Är ledig idag , skönt skönt, sen är det bara torsdag, fredag kvar, sen väntar 10dagar låångt påsklov.

Tänkte visa vad jag köpte i måndags när jag var en snabbis på entré med thina.


Dom här dojjerna 180KR det var dom värda eller vad tycks?

Ett linne låg i ryggen och långt väldigt fint för 99KR

På bussen på väg hem fick blev det en god smoothie med smak av pina colada

Gjorde en del fynd den dagen tycker jag, brukar alltid spendera för mkt pengar på kläder men kom billdigt undan den dagen:)

Det kommer lätt blir fler runder på entré där var många bra affärer och mkt att välja på...
Nu ska jag plocka udan här hemma lite sen får vi se var enna lediga dag bär av, kram!!

RSS 2.0