090330

Har varit ledig idag men gjorde inte allt för mkt på morgonen , sov dessutom väldigt länge idag. Men vid kvar i 3 tog jag tåget in till malmö och träffa min lillasyster när hon sluta sin praktik, vi skulle kolla lite kläder på det nya köpcentret entré i malmö:)

Handla ett par sandaler typ gladiator och ett linne blev det iallfall, sen var jag trött och åkte hem. Man blir så jävla seg av att inte göra något, man hinner inte gå upp känns det som fråns man är trött igen.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa SKÖNT faktiskt!

Lägger upp bilder imorrn på mina saker jag köpt!!!

Då var det söndag

För en gångsskull är man inte bakis på en söndag och det känns fruktansvärt skönt , man hinner göra en hel del saker istället för att bara ligga och slappa i soffan. Fast jag har sjukt ont i mina leder känner mig som en pigg 90åring. Idag har jag och hjärtat varit och stor handlat på citygross, mkt gott man kan trycka i sig nu.



Nej nu ska vi laga en god midda sen kolla reprisen på rosing, puss

skridsko..!!

Hade lovat min älskade lillasyster följa med och kolla på henns uppvisning på hennes skridskoskola, ville också kolla hur duktig hon blivit. Mamma kom och hämta mig och nicklas halv 11 ungefär , men hann inte göra så mkt mer än att gå upp och ta på mig kläder, var rätt trött så orka inte ens sminka till mig lite, men men är ju hemma nu igen och ska vila  så var knappt lönt.

Mysan någon av barnen där nere

Så snygga var jag och min käraste dagen efter

090328

Går dagens bowling blev lyckad som efter det fortsatte vidare till buddha, kunde inte skriv för mkt igår fall det skule komma ut, men vi hade gjort en liten överrasking till maria som fyllt år. Hon hade nämligen bjudit hem folk men alla som hon bjudit hem hade planerat annat, så på lördagkvällen blev hon hämtad hemma och fick åka in till malmö där alla vi andra var. Trevligt Trevligt!!!

Födelsedagsgrisen i sin fina prinsesskrona:P

Där kommer jag springandes PROFFSET:)

Jag och jessica på buddha.


090327=LÖN!


Min dag börja med lite ärende i lund, som sedan fortsatte ut på stan för att spendera lite pengar. Hitta en hel del jag ville ha så varför ine slå till när man är rik idag?;)


Ett helt vanlig skärp, hade inget ljust     

 En söt liten tröja från gina 



En topp från gina              
Sen till sist i klädesväg mina leggings




Efter allt shoppande blev det lunch på sub, mycket gott.
Därefter fortsatte vi till Max hälsa på sillen på jobb,  men jag skulle även prova ett par skor som hon beställt från nelly men var förstora. Dom passa mig bra så slog till med dom också:)



Nu hemkommen och har varit nere och solat, ska äta lite midda sen blir det att fixa sig till kvällen som börjar med bowling och sedan utgång.
 
Hur ser eran fredagkväll ut?

090326

Fan vad tråkigt det är att inte göra något annat än ha praktik komma hem klockan 10 och vara jätte trött så man bara sitter. Jag som är så raaastlös, måste få springa av mig lite för att må bra. Jag är ju ledig imorgon så HELA dagen ska jag ägna åt att springa runt istan och spendera upp min lön men inte bara roligt utan ska även göra lite ärende. Efter det blir det att fira Maria som fyller år idag:)

Nu ska jag äta lite är så JÄVLa sugen på något (ursäkta mitt ordspråk) sen ska jag vila så man är pigg imorgon när lönen trillar in.




Bjuder på en bild på kläderna idag:)

Puss&Kram

Praktik Praktik och lite till Praktik

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att vara på min praktik börjar man 12 och slutar 9 hinner man inte göra så mkt mer eftersom man hinner inte göra något innan och när man kommer hem är man trött. Därför tycker jag mkt mer om att jobba morgonen 7-16 istället för 12-21. Slutar man 4 hinner man ta en runda på stan träffa någon kompis fika eller bara vara och fixa saker hemma.

Vilket tycker ni bäst om, att jobba morgon eller kväll?

Nej nu ska jag dricka mitt te och kolla lite tv, Puss&kram

En ledig dag behövs

Efter en lång helg med praktik lördag-söndag är jag rätt slut så måndagen till att vila ut behövs verkligen så man orkar med veckan.

Dagen börja med lite ärende i lund sen åkte vi hem igen för att sola och göra oss lite finare för vem orkar sminka sig så tidigt på morgonen. Efter det åkte vi in till lund igen och käka lunch och kolla lite i affärer.

Lätta och sköna kläder blev det denna regniga dag

Jag var ju så fullständigt smart och tog på mig ett par nya skor så fick så fruktansvärt ont i mina fötter att jag var tvungen att köpa ett par strumpor som jag kunde ha i skorna det var inte speciellt snygg men betydligt skönare:)

Nu ska jag laga lite mat så vi kan äta börjar bli hungrig, Puss&Kram

MUMS!!

Igår var jag på min praktik som vanligt mellan 7-16 sen kom jag hem och hade sjukt ont i huvudet och väldigt trött, la mig ner och vila en stund. Jag och mina käraste hade bestämt att gå ut och äta igår med några vänner så det var ju bara upp och hoppa och göra sig irodning, men när lilla Michaela skulle hoppa in i duschen var varmvattnet slut konstigt nog, jag blir tokig och allt gick ut över stackars nicklas som fick stryk. Det var sura miner och gnäll men jag fick duchat och gjort mig klar och vi åkte in till lund. Kvällen blev lyckad och mysig, och kvällen fortsatte hem till david och claudia med lite vin och det som var kvar på lets dance:)


Det blev revben med klyftpotatis och goda såser(Bild från google)

Nu blir det praktik från 12-21 ruktansvärt tråkigt men måste göras!!

Puss&Kram

FY på mig....

Jag har varit dålig på att blogga, men jag är helt ärligt HELTsluuut när jag kommer hem från min praktik. Nu har jag varit ledig onsdag, torsdag det har varit behövande. Igår var jag hemma fixa lite på rummet tvätta och bara tog det lungt jätte skönt, sen var jag tvungen att åka hem till nicklas öppna för hans chef som skulle lämna färg. Först lubd och en cappucino sen hängde sillen med mig hit så satt vi här och gagga lite sen eslöv och hämta saker sen till lund igen sillen har ju blivit KÄR i cappucino så det blev 2 besök på espresso igår:)

(Bilden är från i lördags)

Idag blir det ut i det fina vädert  det är en sak som är säkert iallfall, sen klockan 2 ska jag till vårdcentralen, det är så störigt när tiden är mitt i dan det förstör hela dagen tycker jag men men vi får se vad vi kan göra idag:)

Ha en bra dag , Pusspuss!!!
 



Morning

Jag är uppe med tuppen idag , kunde inte sova längre och känner mig pigg så vf inte?
Var väldigt trött igår eftersom jag inte var riktigt hundra därför orka jag inte blogga om mina underbara muffins jag baka igår. Nathalie kom hit tråkigt att vara ensam,  man kan ta det lungt med sällskap också.

Här är våra underbara bullar


Drack lite kaffe och åt några bullar och en annanas sen var vi smäll feta:)

Trött på att vara sjuuuuuk!!

Vakna i morse av att jag mådde jätte illa och känner mig väck, har dessutom sovit ovanligt mycket dom senaste dagarna. Trött på detta är sjuk hela jävla tiden det suger, är det något läbbigt virus som inte vill försvinna från min kropp?hmm....

Nu ska jag gör mig en kopp te och lite mackor, sen blir det bara lungt med lite film och mys idag, måste ju bir frisk till imorgon när jag och sillen ska ut och röjja:D

Dagens frukost


Ska även försöka baka mina muffins idag, har velat baka dom en vecka nu, hoppas jag orkar men vill man så kan man ALLTID!!

TRött

Go morgon!

Jag tog sov morgon idag skönt, men har nog sovit lite för länge decka redan 7 igår, somna ifårn alla programjag ville se:(
Känner mig hängig men det ordnar väl upp sig snart hoppas jag. Ska snart bege mig till vårdcentralen sedan blir det att följa md pappa till fotmasören som jag gav han i pressent. Efter det blir det en fika istan med åse , ska även träffa sillen idag är det tänkt. Så ser min dag ut idag.

Tänkte passa på att visa ett par skor från nelly jag är sugen på!!!


Sirilin visa även dessa för mig blev lite sugen på dom med, dom är nog betydligt skönare att gå i.

Vi får se om jag slår till har ju redan handlat 4 par skor nyligen men dom finns i tanken;)

Vilka tycker ni?


Ha en bra dag kramar

Måndag

Då var det måndag igen, dagen börja med att jag åkte till st:lars för att vara med och kolla på ECT behandling, sedan begav jag mig till min prakik på sjukhuset. Hann dock inte vara där så länge innan det var dax att sluta för dagen, en kort men intensiv prakik dag. Efter praktiken åkte jag till dalby för att gå till min sjukgymnast , jag har ju så fruktansvärt ont i nacken, någon form av spänning, vet inte alls var det kommer ifrån men man spänner väl sig omedvetet.


Måndagar är man inte så aktik på det är min slappe dag innan man börjar om på ny kula igen , så nu ska jag slänga mig på soffan:)

Puss&kram

Lördagen

Eftersom fredagen var lugn med god midda och ett glas vin till "så ska det låta" blev det inte så sent den kvällen. Vi Vakna relativt tidigt i lördag, och dagen börja med en mysigt fruskost som sedan bar av till burlövcenter för lite shopping lite till mig men även presenter till lilla josefin som vi skulle på kalas till. Till henne blev det en prinsess klänning med krona och väska med halsband . Själv handla jag tre nya tröjor trevligt trevligt:)



Efter shoppandet begav vi oss till sandby för att gå på kalas hos lilla josefin, det blev tårta och kaffe och lite mys, sedan fortsatte kvällen ut på restaurang eftesom jag och min man fira 20månader igår. Efter det blev det melodifestivalen hos david och claudia med lite öl och gott.


Så snygg var jag igår , var ju tvungen prova den nya tröjan:)

Hur vad er lördag?

Puss&kram

Ledig:)

Idag  början dagen med ett besök hos vårdcentralen sen begav jag och mitt hjärta oss till stan käka frulle på espressohuose, gott gott! Efter det blev det en tur istan , köpte min älskade jacka, nu kunde jag inte hålla mig längre.

(Jackan är från H&M)
Nu blir det midda hemma hos mamma och pappa, min kära pappa fyller 42år idag GRATTIS pappa!

Min man

Vakna vid 8 åt frukost med min käraste eftersom han också börja lite senare, det är inte ofta vi hinner äta tillsammans i veckorna Men det är mysigt när det händer.


Det är verkligen jätte fint väder ute man blir så glad när solen tittar fram, man får så härlig känsla i kroppen någon som känner detsamma?

(Nytagen utanför dörren) Man vill inget annat än ut och skutta.
Jag jobbar kvällspass idag så börjar klockan 12-9 tycker inte alls om det för hela dagen blir förstörd man hinner inte göra något innan man börjar och efter är man så trött så man deckar.

Jävla förkylning

Första dagen på praktiken gick jätte bra fast min enorma nervösitet. Fick en bra handledare ett bra schema och snälla arbetskamrater , allt verkar toppen. Men givetvis har jag åkt på en jävla förkylnng IGEN är så trött på det man hinner knappt blir frisk innan man blir sjuk igen. Hoppas jag snart blir bra så jag kan utföra min praktik ordentligt , vill verkligen göra bra ifrån mig eftersom det är detta jag vill jobba med. För er som inte vet ska jag göra min praktik på lundsuniversitetsjukhus (kognektiv medicin).

Eftersom första dagen var kort med bara indruduktion begav jag mig in till stan och träffa sirilin efter, var ett tag sen vi träffades nu så det var roligt , kolla även i affärer hitta några saker jag är sugen på men måste kolla igenom om jag har råd att slösa mer denna lönen:)

Nu sk jag bädda ner mig med lite te och hoppas på att förkylningen släpper lite iallfall.

Puss&kram


 Fast den jag ville ha är grå:D

tjolla hej

Idag börjar min praktik på sjukhuset som ska pågå 5 veckor framåt. Jag tänkte åka en timme innan för att vara säker på att jag kommer i tid vet inte var det ligger och är lite nervös:) men det kommr gå fint hör av mig lite senare när jag kommer hem och berättar hur det gått.

Puss&Kram

RSS 2.0